.
 
 
 

Десислава Георгиева - изявена ученичка в спорта художествена гимнастика

desislava 13Десислава Емилова Георгиева, родена на 13.04.2004г., дългогодишна състезателка на СКГ "Велбъжд" и възпитаничка на Спортно училище "Васил Левски", гр. Кюстендил, част от випуск 2023г., е една от изявените ученички в спорта художествена гимнастика.
През годините Десислава е носителка на стотици медали от държавни и международни турнири, държавни първенства, а също и на медал от световно първенство.
Благодарение и на отдадеността ѝ в учебния процес, тя е горд знаменосец на училището, чиято мечта е да завърши Националната спортна академия със специалност треньор по художествена гимнастика. Десислава Георгиева е спортист номер 1 на Спортно училище "Васил Левски", гр. Кюстендил, състезател на СКЕГГ "Велбъжд“ за 2022г., когато става и вицесветовна шампионка с отбора на СКГ „Велбъжд“ на световното първенство по естетическа групова гимнастика, което се проведе в Грац, Австрия.

 

 

 

 

desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-
desislava-

Галерия - художествена гимнастика

hg
hg
hg
hg
hg
hg
hg
hg

Професия помощник-треньор

Предствяме Ви професията помощник-треньор по следните спортове:
Художествена гимнастика; Скокове на батут; Волейбол; Карате; Борба; Джудо; Футбол.

Спортно училище “Васил Левски” гр. Кюстендил

В СУ се обучават ученици от 5-ти до 12-ти клас. Грижите за доброто обучение и възпитание са поверени на преподаватели, учители по спорт, треньори и възпитатели с богат опит и доказан професионализъм.

След завършване на основно образование учениците продължават професионално обучение по професии: помощник –треньор по вид спорт. Основни спортове в СУ са: футбол, волейбол, борба, карате, художествена гимнастика, джудо, баскетбол и скокове на батут. Всяка година в СУ се награждават 10-те най-добри спортисти, спечелили призови места в първенства и турнири.

вижте повече +

Прием в СУ “Васил Левски” гр. Кюстендил

ukazanie-priem-
ukazanie-priem-